Šumaher stabilno, bez promena

Izvor: B92, 01.Jan.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher stabilno, bez promena

Menadžerka sedmostrukog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera rekla je da je stanje legendarnog Nemca stabilno, ali i dalje kritično.

Zabine Kem je istakla da u poslednja 24 časa nije bilo promena u Šumaherovom stanju, ali da su naredni sati ključni po pitanju njegovog oporavka.

Šumaher je trenutno u komi, smešten je u bolnici u Grenoblu, gde je prebačen u nedelju posle pada tokom skijanja. Lekari su se od tada borili za njegov život, imao je dve operacije na mozgu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i bilo kakve prognoze su u ovom trenutku nezahvalne.

Lekarski tim koji brine o Šumaheru poslednji put se obratio javnosti u utorak prepodne, kada je objavljeno da je došlo do malog poboljšanja stanja, zbog čega je druga operacija bila moguća. Podsetimo, legendarni Nemac je prvi put operisan odmah po dolasku u bolnicu u Grenoblu posle nesreće u skijaškom centru Meribel.

Šumaherovi lekari su istakli da se neće oglašavati dok ne dođe do promena u njegovom stanju, ali je Kemova još ranije najavila da će ona obaveštavati o svemu što se dešava. Još u utorak bilo je poznato da neće biti nove konferencije za štampu, ali je Kemova nešto pre 11 časova izašla ispred bolnice i obratila se novinarima.

Mihaelovo stanje je bilo praćeno tokom noći i ono je stabilno”, rekla je Kemova.

U utorak su Šumaherovi lekari rekli da je on i dalje u kontrolisanoj komi, da mu se održava temperatura tela, ali da ne mogu da kažu da je van životne opasnosti. Takođe su istakli da ih je poboljšanje stanja iznenadilo, da su dobili malo na vremenu, ali da je suviše rano davati bilo kakve prognoze.

Šumaher je u nedelju povredio glavu dok se u skijalištu Meribel u Francuskoj skijao van označene staze zajedno sa 14-godišnjim sinom. Za manje od deset minuta helikopterom prebačen u bolnicu Mutje u toj oblasti, a sat kasnije u bolnicu u Grenoblu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šumaher stabilno, bez promena

Izvor: B92, 01.Jan.2014

Menadžerka sedmostrukog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera rekla je da je stanje legendarnog Nemca stabilno, ali i dalje kritično...Zabine Kem je istakla da u poslednja 24 časa nije bilo promena u Šumaherovom stanju, ali da su naredni sati ključni po pitanju njegovog oporavka...Šumaher je trenutno...

Nastavak na B92...

Šumaher i dalje u veštački izazvanoj komi

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jan.2014

Zdravstveno stanje bivšeg svetskog prevaka u Formuli 1 Nemca Mihaela Šumahera stabilno je, potvrdila je danas njegov menadžer Sabine Kem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Šumaherovo stanje je za sada stabilno

Izvor: Story, 01.Jan.2014

PR sedmostrukog prvaka Formule 1 izjavio je da se Šumaherovo stanje prati sve vreme, a da je prošla noć prošla bez većih promena I komplikacija...Mihael Šumaher, foto: Getty images

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.