Šumaher se probudio iz kome!

Izvor: B92, 16.Jun.2014, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher se probudio iz kome!

Sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher probudio se iz kome i prebačen je iz bolnice u Grenoblu u kojoj je bio od nesreće krajem decembra. Takođe, objavljeno je da će on oporavak nastaviti u rehabilitacionoj klinici, ali se ne navodi kojoj, a očekuje se da u skorije vreme neće biti novih informacija o njegovom stanju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šumaher se probudio iz kome!

Izvor: OkRadio.rs, 16.Jun.2014

Sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher probudio se iz kome i prebačen je iz bolnice u Grenoblu u kojoj je bio od nesreće krajem decembra. Njegova porodica objavila je konačno dobre vesti po pitanju njegovog oporavka, pošto od aprila nije bilo nikakvih informacija. Takođe, objavljeno je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.