Šumaher napustio intenzivnu negu

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jun.2014, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher napustio intenzivnu negu

Legenda Formule 1 Nemac Mihael Šumaher koji je od kraja decembra u komi zbog teške povrede glave, prebačen je sa odeljenja intenzivne nege u sobu za rehabilitaciju, preneo je nemački „Bunte”.
(FOTO: AP)
Šumaherova menadžerka Zabine Kem nije potvrdila ovu vest, ali ako je ona tačna, onda je Šumaher van životne opasnosti, iako sa malim šansama za potpuni oporavak.
Rehabilitacija znači da će Šumaher primati istu vrstu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dnevne terapije kao do sada – masažu mišića, ali doktori više ne očekuju značajno poboljšanje njegovog zdravstvenog stanja.
Šumaher je u komi u bolnici u Grenoblu od 29. decembra, kada je zadobio teške povrede glave prilikom pada na skijanju u Francuskoj.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.