Šumaher kandidat za predsednika Kelna?

Izvor: Blic, 14.Dec.2011, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher kandidat za predsednika Kelna?

Sedmostruki svetski prvak u Formuli 1 Nemac Mihael Šumaher jedan je od 20 kandidata za mesto novog predsednika Fudbalskog kluba Kelna, prenela je nemačka agencija DPA.

Portparol Šumahera Sabine Kem rekla je, međutim, da "ne može da komentariše ovu vest".

Keln je u potrazi za novim predsednikom, umesto Volfganga Overata, koji je posle sedam godina na mestu prvog čoveka kluba 13. novembra podneo ostavku.

Šumaher je inače, dobar prijatelj sa jednim od najboljih fudbalera Kelna, Lukasom Podolskim.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šumi u fudbalskim vodama

Izvor: RTS, 14.Dec.2011

Mihael Šumaher mogao bi da bude kandidat za sledećeg predsednika Kelna. Šumaher je inače dobar prijatelj sa Podolskim, koji igra u Kelnu. ..Sedmostruki svetski prvak u Formuli 1 Nemac Mihael Šumaher jedan je od 20 kandidata za mesto novog predsednika Fudbalskog kluba Kelna, prenela je danas nemačka...

Nastavak na RTS...

Šumaher kandidat za predsjednika Kelna?

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Dec.2011, 01:37

Sedmostruki svjetski prvak u Formuli 1 Nijemac Mihael Šumaher jedan je od 20 kandidata za mjesto novog predsjednika Fudbalskog kluba Kelna, prenijela je njemačka agencija DPA. Portparol Šumahera Sabine Kem rekla je, međutim, da "ne može da komentariše ovu vijest". Keln je u potrazi za novim predsjednikom,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.