Suma: Vraćam se

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suma: Vraćam se

Gvinejac će biti spreman za drugo kolo Lige Evrope, Kosović otišao u Rim

Partizanov igrački kadar do kraja ove sedmice biće jači za - Sejdubu Sumu.

Gvinejski vezista, koji se povređen vratio iz reprezentacije, privodi kraju period oporavka i kako sad stvari stoje konkurisaće za tim već za vikend, kad crno-beli gostuju Radu. Potpuno bi trebalo da se stavi na raspolaganje treneru Miroslavu Đukiću za meč drugog kola grupne faze Lige Evrope, protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kijevskog Dinama, 28. septembra, pred praznim tribinama stadiona u Humskoj 1.

Vraćam se. Uskoro ću biti spreman. Za pet ili šest dana ću moći da igram utakmice“, potvrdio je MOZZART Sportu Sejduba Suma tokom duela Partizan - Radnički Niš (3:1), koji je u društvu prijatelja ispratio iz novinarske lože na istočnoj tribini.

Na taj način obistiniće se početne prognoze da će najskuplje pojačanje u istoriji Parnog valjka propustiti četiri meča. Nije igrao protiv Mladosti iz Lučana, Jang Bojsa i Radničkog, a van protokola će, verovatno, ostati i u odloženom duelu šestog superligaškog kola, protiv kruševačkog Napretka (sreda, 19.00).

Posle toga bi trebalo da zaigra.

U međuvremenu, crnogorski reprezentativac Nebojša Kosović je otputovao u Rim, gde će mu poznati doktor Marijani operisati prednje ukrštene ligamente, zbog čega popularnog Kiću čeka šest meseci pauze.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.