Suma OPLEO: Bivši saigrači radili PROTIV mene

Izvor: Mondo, 08.Jul.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suma OPLEO: Bivši saigrači radili PROTIV mene

Omaleni vezista iz Gvineje Sejduba Suma ima novu šansu u Parrizanu. A za prethodni neuspešni boravak među crno-belima okrivljuje bivše saigrače i trenere.

Da li će Sejduba Suma, najskuplji fudbaler u istoriji Partizana, uspeti da se dokaže u drugom "mandatu" među crno-belima?

Doveden je iz Slovana iz Bratislave kao zvučno pojačanje, ali osim nekoliko bljesaka, recimo protiv Videotona, nije mnogo pokazao. Sarađivao je najpre sa Miroslavom Đukićem, potom i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa Zoranom Batom Mirkovićem, ali je "tonuo" i izgubio je mesto u prvom timu. Usledila je pozajmica, a ovog leta povratak među crno-bele.

Suma kaže da je sa Đukićem i Mirkovićem, kao i sa pojedinim bivšim saigračima, imao loš odnos.

"Bilo je problema sa bivšim saigračima i sa trenerima u Partizanu. Ti problemi odnosili su se, pre svega, na komunikaciju. Na sve to, imao sam i porodične probleme u svojoj zemlji. To su privatne stvari koje ne mogu da otkrivam. Bila je jako teška sezona za mene, pokušavao sam da radim, ali sam osećao pritisak i to me je 'ubijalo u pojam'", kaže Suma, prenosi "Informer".

Ističe da je inostranim igračima neophodno da se osećaju dobro u drugim zemljama.

"Ljudi moraju da shvate da je nama strancima potrebna dobrodošlica od lokalnih igrača. Sada se osećam dobrodošlo, da sam član ekipe. Svi momci se smeju, otvoreniji su prema meni, ovo je ono što sam oduvek hteo da imam u timu", rekao je Suma.

Nije otkrio sa kojim je to bivšim saigračima imao problema, a većina onih koji su bili i kada je prvi put došao u Partizan su i dalje tu.

Sada je srećniji i mirniji, a tome doprinosi i dobar odnos koji ima sa trenerom Savom Miloševićem i ostalim članovima stručnog štaba.

"Sviđaju mi se treneri poput njega koji razgovaraju sa igračima i insistiraju na dobroj atmosferi. Sporazumevamo se na engleskom jeziku. Šef je igrao u Engleskoj i bez problema shvatam njegove zahteve", kaže Suma.

Sa Miloševićem je na istim "talasnim dužinama" i što se tiče svoje pozicije u timu, neke vrste "plejmejkera".

"Spreman sam za ulogu lidera. Konačno igram na poziciji koju najviše volim, a to je mesto iza napadača. Tu mogu najviše da pružim. Vrlo sam srećan što sarađujem sa trenerom kakav je Milošević, jer razgovaramo na svamkom treningu", dodaje Sejduba Suma. "

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.