Suludih 20 minuta – Siti i Totenhem ispisali istoriju Lige šampiona

Izvor: B92, 17.Apr.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suludih 20 minuta – Siti i Totenhem ispisali istoriju Lige šampiona

Fudbaleri Mančester sitija i Totenhema postavili su rekord Lige šampiona po broju postignutih golova fenomenalnim fudbalom u prvih 20 minuta utakmice.

Posle 1:0 u Londonu i pobede Totenhema u prvom meču, u drugom se očekivao značajno atraktivniji fudbal sa više golova.

Ipak, malo ko je očekivao da posle 21 minuta igre na Etihadu bude postignuto čak pet golova!

Poveo je Totenhem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << golom Sona, izjednačio je Sterling, a onda je ponovo pogodio Son za 2:1 za goste. Bernardo Silva je izjednačio na 2:2 posle 11 minuta, a onda je u 22. minutu utakmice Sterling ponovo zatresao mrežu Lorisa za nestvarnih 3:2.

Pet golova za 21 minut je najbržih pet golova u istoriji Premijer lige. Prethodni rekord držali su Borusija Dortmund i Legija iz Varšave.

Pored toga, briljantni Rahim Sterling je sa dva gola došao do učinka od 17 pogodaka i devet asistencija na domaćem stadionu ove sezone, čime je došao na prvo mesto među saigračima po uključenosti u postizanje golova (gol ili asistencija, ima ih 26).

Prenos meča pratite putem našeg sajta OVDE.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.