Sulejmani ponovo strelac za Ajaks

Izvor: B92, 11.Sep.2011, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sulejmani ponovo strelac za Ajaks

Srpski fudbaler Miralem Sulejmani nastavio je sa odličnim izdanjima u holandskoj ligi pošto je bio strelac za Ajaks i u pobedi nad Heraklesom sa 3:2.

Sulejmani je gol postigao treći gol za tim iz Amsterdama u 81. minutu i to mu je bio četvrti gol na pet utakmica ove sezone.

Herakles je poveo preko Vilija Overtuma u 30. minutu, da bi Sim de Jong izjednačio pre isteka prvog poluvremena. Ajaks je poveo u 64. minutu drugim golom De Jonga, pre nego što je Sulejmani povisio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na 3:1. Konačan rezultat postavio je Glinor Plet u pretposlednjem minutu utakmice.

U ostalim mečevima kola, Roda je pobedila Tvente sa 2:1, AZ Alkmar je bio ubedljiv protiv Vitesea sa 4:0, RKC je slavio sa 1:0 protiv Den Haga, kao i De Grafšap protiv Neca.

Ostali mečevi kola igraju se u nedelju, Herenven dočekuje Groningen, Venlo igra protiv PSV-a, NAC protiv Fejenorda, a Ekselsior protiv Utrehta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.