Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2020, 19:03

Sulejmani ostaje u Bernu do kraja sezone

Ugovor kratkoročno produžen

Gde će Miralem Sulejmani igrati naredne sezone, to je i dalje otvoreno pitanje. Iako je danas produžio ugovor sa Jang Bojsom, ali na kratak rok.

Klub iz Berna objavio je na sajtu informaciju da su Miralem Sulejmani, Gijom Oro i Marko Velfli produžili ugovor za period do kraja sezone. Svoj trojici je vernost Jang Bojsu isticala 30. juna, a kako se do tada prvenstvo Švajcarske neće završiti, dogovoreno je da ostanu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << među crno-žutima do završetka takmičarske godine. Da pomognu klubu da dođe do nove titule.

A, šta će biti posle toga i dalje je otvoreno pitanje. Lako bi moglo da se dogodi da Sulejmani i Oro napuste klub, pošto imaju najveće ugovore, a dok Francuz ima 37 godina, srpski fudbaler je zbog povreda jedva skupio nekoliko nastupa u poslednjih godinu i po dana. Treći iz družine, Velfli, odavno je najavio penzionisanje ovogo leta.

Sulejmani je među Jang Bojse došao u junu 2015. godine i stekao je reputaciju jednog od najboljih igrača u klubu. Zbog toga i ima ugovor na skoro milion evra, računajući i bonuse.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.