Sulejmani objasnio Švajcarcima: Nemate predstavu koliko je Partizan veliki (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sulejmani objasnio Švajcarcima: "Nemate predstavu koliko je Partizan veliki" (video)

Povremeni reprezentativac Srbije i član Jang bojsa Miralem Sulejmani prisetio se vremena provedenog u Partizanu i Švajcarcima objasnio da imaju pogrešnu sliku o crno-belima.

Momak koji je trebalo da predstavlja veliku snagu Partizana u prethodnoj deceniji dočekao je trenutak da se suprotstavi crno-belima.

Miralem Sulejmani ponikao je u Partizanovoj omladinskoj školi i bio deo generacije kojoj je predviđana blistava budućnost.

Nešto više od deset godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon što je napustio Humsku povremeni reprezentativac govorio je za klupsku televiziju Jang bojsa o tome kakve ga uspomene vežu za period proveden u Partizanu.

"Sve što sam naučio o fudbalu naučio sam u Partizanu. Tamo sam proveo šest prelepih godina, upoznao mnoge igrače sa kojima sam i danas u kontaktu. Bilo je to šest uspešnih godina, imali smo možda i najjači tim u istoriji kluba i zbog toga su svi mnogo očekivali od nas u to vreme", rekao je Sulejmani.

Prvotimac švajcarskog Jang bojsa upisao je samo jedan nastup u prvom timu Partizana ali se sa crno-belima nije rastao na najlepši način zbog čega je bio suspendovan od strane Fudbalskog saveza Srbije.

Uprkos svemu što se izdešavalo Sulejmani o Partizanu ima samo reči hvale.

"Mislim da ljudi ovde nemaju predstavu koliko je Partizan veliki klub. Partizan je kroz istoriju imao velike igrače i sigurno neće biti lako. Partizan u svojim redovima ima nekoliko reprezentativaca ali i fantastične navijače. Obe utakmice će biti jako teške", dodao je Sulejmani.

Utakmica Jang bojs - Partizan zakazana je za četvrtak od 19 časova i biće odigrana na stadionu "Švajcarska" u Bernu.

Das YB-Magazin mit Miralem Sulejmani und einem Europa-League-Rückblick: https://t.co/a0dZ9SCkTJ #BSCYB pic.twitter.com/xmlVteEm81

— BSC Young Boys (@BSC_YB) September 13, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajcarci nemaju pojma ko dolazi, ali tu je Miki Sulejmani da objasni! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017

Čini se da im nije jasno....Momak koji je trebalo da predstavlja veliku snagu Partizana u prethodnoj deceniji dočekao je trenutak da se suprotstavi crno-belima...Miralem Sulejmani ponikao je u Partizanovoj omladinskoj školi i bio deo generacije kojoj je predviđana blistava budućnost...Nešto više...

Nastavak na Sportske.net...

Sulejmani: Švajcarci nemaju predstavu koliko je Partizan veliki klub

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2017

Zagreva se atmosfera pred prve mečeve Lige Evrope..Partizan gostuje Jang Bojsu u četvrtak od 19 časova, a jedan od onih koji najbolje poznaju crno-bele je Miralem Sulejmani...On je govorio o ovom duelu i istakao da Švajcarci nemaju baš predstavu koliko je Partizan veliki klub sa istom takvom tradicijom..."Ljudi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.