Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukobi u Istanbulu: Dikson kao Zidan, Vilbekin kao Materaci (VIDEO)

Tokom prvog poluvremena evroligaškog meča između Fenerbahčea i Darušafake došlo je i do fizičkog obračuna igrača dva tima, a sve su pokrenuli Bobi Dikson I Skoti Vilbekin.

Nakon međusobnih čarki, omaleni Amerikanac sa turskim pasošem udario je glavom u lice svog zemljaka, samo što je Vilbekin za razliku od Marka Materacija nije želeo da padne, kao Italijan posle sukoba sa Zinedinom Zidanom.

Posle toga u sukob su se umešali i ostali igrači koji su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na terenu pa su sudije pregledavanjem snimka doneli konačnu odluku o kaznama. Pored dvojice navedenih tehnićkom greškom kažnjen je i Jan Veseli, dok je Adrijen Moerman isključen sa meča jer je sa klupe uleteo u teren, a to dovodi do suspenzije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.