Sukobi na treningu Štutgarta

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jan.2011, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukobi na treningu Štutgarta


Samo nedelju dana pre početka drugog dela sezone u Bundes ligi, došlo je do sukoba na treningu Štutgarta, ekipe koja treneutno zauzima pretposlednje mesto na tabeli nemačkog prvenstva.
U incidentima nisu učestvovali samo igrači već i trener. Naime, prvi stručnjak tima Bruno Labadija se sukobio sa Ćiprijanom Marikom, nakon što se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << rumunski napadač nije složio sa ofsajdom koji je njegov trener dosudio tokom međusobnog meča dve ekipe Štutgarta. Posle verbalne prepirke, Labadija je naredio Mariki da skine dres i preuzme ulogu sudije.
Drugi, ozbiljniji sukob dogodio se između Serdara Taskija i rezervnog golmana Marka Ciglera. Njih dvojica su prosto urlali jedan na drugog tokom trening utakmice, a od fizičkog kontakta su ih sprečili Edi Sozer i Kakau.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.