Sukob u TSS dobija epilog na sudu

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob u TSS dobija epilog na sudu

Predsednik Teniskog saveza Beograda Goran Bubanj, odgovaraće na sudu zbog optužbi koje je izneo na sastanku klubova iz prestonice i Slobodana Živojinovića.

Živojinović: Pojedinci samo žele incident

Incident! Boba napustio sastanak sa klubovima

Selektor odgovorio Živojinoviću

Direktno su prozvani Boba i „ljudi oko njega“, a na forumima i komentarima ispod tekstova na pojedinim sajtovima, pominje se i sportski direktor TSS Aleksandar Bolić. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Inače miran Bolić je ovoga puta odlučio da promeni ploču.

- Uopšte neću da komentarišem takve insinuacije Bubnja. Sve te priče „zavere“ su potekle iz njegove kuhinje. Kao da nemamo pametnija posla nego da se bavimo spletkarenjem - izričit je Aleksandar Bolić u razgovoru za Sport.

Ko su Bobini aduti u trci?

Troicki: Nisam ljut na Bobu

Izbori u TSS: Ana uz Srđana, Džej Džej po strani

Živojinović dobio prvog protivkandidata

Naime, Goran Bubanj je pre nekoliko dana istakao da mu je neverovatno da na 395 komentara ima samo pet kojima se podržava Srđan Đoković, pa da nema druge, nego da je sve to komentarisanje – diktirano.

- Neka dokaže to... Ali, ovoga puta na sudu. Lično ću ja da ga tužim, jer ovakve optužbe stvarno nemaju smisla - rekao je Bolić.

(Foto: Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.