Sukob u Novom Sadu – Lalatović vs Lazetić

Izvor: B92, 14.Nov.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob u Novom Sadu – Lalatović vs Lazetić

Na stadionu "Karađorđe" nije mirno jer navodno postoji sukob između trenera Nenada Lalatovića i sportskog direktora Nikole Lazetića.

Trener sa istorijom "epskih" izjava je ponovo došao u centar pažnje pošto je posle pobede nad Mačvom rekao da se tome neće radovati cela uprava kluba.

Navodno je u toj izjavi mislio na Lazetića, koji je, takođe navodno, pred izlaznim vratima kluba iz Novog Sada.

Kako su preneli mediji, Lazetić se nalazi u inostranstvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Lalatović se oglasio posredstvom Sportskog žurnala.



"U Vojvodinu sam došao zbog predsednika Vojislava Gajića. Njegov poziv je bio odlučujući da se prošlog leta drugi put prihvatim posla u Vojvodini. To je sve što želim da kažem"
, poručio je Lalatović.

Posle 16 odigranih kola u Linglong Superligi Vojvodina se nalazi na drugoj poziciji na tabeli, s tim što Čukarički i Partizan imaju meč manje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.