Šukalo: Srpskoj potrebna koalicija DNS-NS-SRS

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2014, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šukalo: Srpskoj potrebna koalicija DNS-NS-SRS

BIJELJINA - Predsjednik stranke Nova Srpska /NS/ Adam Šukalo poručio je večeras u Bijeljini da je koalicija DNS-NS-SRS potrebna Srpskoj, naglašavajući da ona nije formirana samo da bi trajala do 12. oktobra.

"Ova koalicija trebalo bi da bude balans između dvije zaraćene struje u Republici, treba da bude umirujući faktor na političkoj sceni Srpske", rekao je Šukalo na predizbornoj tribini u Centru za kulturu Bijeljina.

On je istakao da je koalicija DNS-NS-SRS sebi postavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zadatak da štiti interese Republike Srpske i da "neće dozvoliti da nečije nezadovoljstvo izbornom voljom građana ruši institucije Srpske".

Kandidat SRS za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Milenko Mitrović izjavio je da članice ove koalicije imaju iste ciljeve.

"Izlaskom na izbore sa DNS i NS, Srpska radikalna stranka želi da unese pomirenje među sve građane Srpske", rekao je Mitrović.

On je izrazio nadu da će koalicija dobiti veliko povjerenje građana te ostvariti mogućnost za značajno učešće u Vladi Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.