Sudijska komisija FSS otpisala trojicu mahača za 2024. godinu

Izvor: B92, 11.Okt.2023, 22:50

Sudijska komisija FSS otpisala trojicu mahača za 2024. godinu

Čak 30 odsto međunarodnih mahača za 2024. godinu promenjeno je posle konačnog predloga sa liste koji je sastabila Sudijska komisija FSS.

Sa liste pomoćnih sudija koje nećemo gledati na terenima u sledećoj godini su Nemanja Petrovićm Svetozar Živin i Dragan Bogićević.

Prema saznanjima Sport kluba nove pomoćne sudija na srpskim terenima će biti Jovan Borović, Milan Pašajlić i Atila Harmat.

Borović je dobio podršku od strane obe komisije, Harmat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će predstavljati Vojvodinu, dok je iznenađenje postavljanje Pašajlića na listu za narednu godinu.

Konačan predlog koji je izneo predsednik Dejan Santrač podržali su svi članovi Sudijske komisije FSS. Sem novih članova. sastavljena je i B lista koju za 2024. godinu čine: Uroš Stojković, Milan Mihajlović, Miloš Simović, Bojan Banović, Nikola Đorović, Slobodan Pavlović i Milan Šutulović.

Finalne liste za narednu godinu biće poznate u decembru. Praksa je da FIFA usvaja predloge državnih saveza, bez zadrške.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.