Sudije na raportu u FSS-u

Izvor: B92, 06.Apr.2012, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudije na raportu u FSS-u

Dva dana nakon utakmice između Partizana i Vojvodine u okviru 22. kola Jelen Superlige, strasti se ne stišavaju.

Sudije ovog meča, u kojem su 'crno-beli' slavili sa 4:1, Danilo Grujić i njegovi pomoćnici Milan Minić i Gorn Kojić, moraće na raport pred komisiju FSS-a.

Da li je Danilo Grujić "svirao" u korist Partizana, odnosno na štetu Vojvodine, Sudijska komisija FSS proceniće na sastanku u petak.

"Ne bi bilo korektno da dajem bilo kakve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komentare, pre sastanka Komisije", kaže za "Sport" Đorđe Žutić, jedan od članova komisije.

"Pozvali smo sve sudije sa glavne i pomoćne liste. Želimo da sa njima zajedno izanaliziramo protekli deo prvenstva i da vidimo šta ih čeka u nastavku", dodaje Žutić.

Fudbalski klub Vojvodina izdao je saopštenje povodom spornih odluka sa ovog meča.

Klub iz Humske 1 se nije oglasio, ali je na njihovom zvaničnom sajtu objavljen tekst, koji na neobičan način opisuje dešavanja sa utakmice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.