Sudije, bolje gledajte teren nego mene i flašicu!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudije, bolje gledajte teren nego mene i flašicu!

Siniša Mihajlović besni posle novog isključenja koje je zaradio zbog nediscipline

Po ko zna koji put Siniša Mihajlović nije dočekao kraj utakmice svog tima i opet je razlog flašica vode koju je šutnuo iznerviran. Njegov tim poražen je danas na gostovanju u Bergamu od Atalante (2:1), na debiju Džoa Harta u dresu Bikova.

Naravno, krive su mu sudije…

“Neću da pričam o njima (sudijama), jer ću da se iznerviram i kažem ono >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << što ne bih smeo. Apsurdno je da za dve godine četiri puta dobijem crveni karton zbog iste stvari kao što je šutiranje flašice vode. Umesto da gledaju kako šutiram flašicu, bolje bi im bilo da vode računa o dešavanjima na terenu”, istakao je Mihajlović.

Srbin smatra da nije postojao penal iz kojeg je rival došao do pobede, a veruje i da bi remi bio najpravedniji ishod.

“Da li sam zadovoljan konačnim ishodom? Ne, nimalo. U prvom poluvremenu bili smo previše nervozni, nismo stvorili šansu. U nastavku, pak, posle svega viđenog, nerešen rezulta bi bio najpošteniji. Naš cilj je bio da igramo našu igru, rizikujemo i pobedimo”, podseća Siniša.

Na partiju Džoa Harta nema zamerki, čak i uprkos činjenici da je Englez poklonio izjednačenje Atalanti.

“Dobro je krenuo na tu loptu, možda je mogao bolje da interveniše, ali mu ne zameram ništa. Nisam ljut zbog te greške, više me nervira kada me igrači ne slušaju ako im kažem nešto. Postoje individualne greške, mi ih pravimo, a kada ih budemo manje pravili, veća je verovatnoća da ćemo pobediti”, zaključio je Siniša Mihajlović.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.