Sudije: Murinjo je oterao Friska

Izvor: B92, 14.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudije: Murinjo je oterao Friska



Predsednik udruženja sudija UEFA Folker Rot direktno je okrivio menadžera Čelsija Žozea Murinja za "slučaj Frisk" koji je završen iznenadnim prekidom karijere švedskog sudije.

Podsetimo, Frisk je u subotu saopštio da su posle meča Barselona - Čelsi njegova porodica i on dobili brojne pretnje navijača Čelsija, posle izjave Murinja da je na poluvremenu video sudiju u "prijateljskom" razgovoru sa trenerom Barse Frankom Rajkardom.

Kao glavnog krivca Rot je naveo Portugalca:

"Ne možemo da dozvolimo da jedan od naših najboljih sudija prekida karijeru zbog ovakvih stvari. Ljudi poput Murinja su neprijatelji fudbala jer oni utiču na mase koje onda prete ljudima".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.