Sudija suspendovan zato što nije pružio ruku svojoj pomoćnici! Pogledajte kako ju je iskulirao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 17:45

Sudija suspendovan zato što nije pružio ruku svojoj pomoćnici! Pogledajte kako ju je "iskulirao" (VIDEO)

Retko nepotrebna kazna.

Leće i Sasuolo odigrali su 1:1 u osmom kolu Serije A. Gosti su poveli golom Domenika Berardija u 22. minutu, a bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Krstović pogodio je za Leće u 48. za konačan rezultat.

Nakon utakmice sudija Huan Luka Saki suspendovan je na jednu utakmicu jer nije pozdravio svoju pomoćnicu Frančesku Di Monte.

🚨 Juan Luca Sacchi va a ser sancionado con un partido tras "negarse a dar la mano a su asistente >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Francesca Di Monte" antes del Lecce - Sassuolo del viernes.

['ANSA'] pic.twitter.com/kIiUJJXNlW

— Fútbol Italiano 🇮🇹 (@FT_Italiano) October 8, 2023

Naime, Saki je ignorisao ruku koju mu je Di Monte pružila, što je izazvalo reakciju Saveza italijanskih sudija.

- Seksistički gest mora biti apsolutno osuđen. Za nas problem ne postoji, to je bio samo nehotičan i pogrešno protumačen gest. Naprotiv, iznenađujuće je da govorimo o seksizmu unutar sindikata koji je rušenje svake rodne barijere postavio kao jedan od svojih glavnih ostvarenih ciljeva - poručili su iz Saveza.

Frančeska Di Monte je u odličnim odnosima sa Sakijem. Zamolila je sudije da njenom kolegi ne daju preveliku kaznu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.