Sudija priznao grešku - Sterlingov gol je trebalo poništiti

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija priznao grešku - "Sterlingov gol je trebalo poništiti"

Englez je obeležio utakmicu protiv Votforda.

Mančester Siti nastavlja trku sa Liverpulom za novi naslova prvaka Engleske, sigurno je reći da će minimalne greške odlučiti kome sledi zvanje najboljeg.

Potencijalna takva greška se pojavila u susretu na "Etihadu" gde je gostovao Votford, ali ovog puta glavni akter te "greške" jeste bio glavni sudija meča Pol Tirni.

Sudija Tirni je doneo kontroverznu odluku kada je pri rezultatu 0:0 priznao gol Sterlinga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za vođstvo početkom drugog poluvremena, iako je pomoćni sudija signalizirao ofsajd.

Međutim, premijerligaši i dalje ne koriste VAR tehnologiju pa nije moglo doći do provere ofsajda u kome se Sterling našao posle proigravanja od strane Aguera.

Engleski San je potvrdio da je Tirni posle gledanja ponovnog snimka priznao grešku i da je ustvari trebalo da dosudi loptu za goste.

Sudije iz Premijer lige nastavljaju sa "briljiranjem" na zelenom tepihu, videćemo koliko to može ostaviti učinka na trku za trofej.

Ostalo je još samo osam kola do kraja sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.