Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2020, 15:36

Sudija kog će navijači Dortmunda zamrzeti - nije svirao penal, povredio Halanda?!

Ime mu je Tobijas Štiler...

Više razloga za ljutnju na glavnog sudiju Der Klasikera Tobijasa Štilera imaju navijači Borusije iz Dortmunda. Ne samo da je u 58. minutu propustio šansu da dosudi jedanaesterac za domaće - posle šuta Erlinga Halanda rukom je u svom šesnaestercu igra Džerom Boateng i promenio pravac lopti koja je išla u gol - već je navodno onesposobio mladog Norvežanina da završi utaklmicu. Haland je izašao iz igre desetak minuta kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a nemački mediji pišu da je povreda posledica sudara sa arbitrom?!

Taj detalj nismo videli na snimku, međutim kako se može čuti Štiler je nehotice naleteo na napadača Borusije, došlo je do sudara i tom prilikom stradalo je koleno Erlinga Halanda. Norvežanin je pokušao da stisne zube i nastavi, ali nije mogao.

Za sada još nije poznat stepen povrede.

Erling Haland stigao je zimus u Dortmund iz Salcburga za samo 20.000.000. Na uvodnih 11 utakmica nemačke Bundeslige postigao je 10 golova.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.