Sudija je jedina Realova prepreka da osvoji titulu

Izvor: B92, 16.Jul.2020, 16:45

Sudija je jedina Realova "prepreka" da osvoji titulu

Real Madrid bi u slučaju pobede nad Viljarealom osvojio 34. titulu prvaka Španije u klupskoj istoriji.

Taj meč, kao i sve utakmice 37. kola La lige, igra se u četvrtak od 21 sat.

"Kraljevski klub" ima četiri boda više od Barselone i trijumfom na stadionu "Alfredo di Stefano" bi osigurao trofej kolo pre kraja.

Ali, do pobede neće biti lako, makar ukoliko je verovati tradiciji sa sudijom večerašnjeg susreta.

Na centru će biti Alehandro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ernandes Ernandes, sa kojim je Real trijumfovao na samo dve od poslednjih 10 utakmica u kojima im je sudio..

Španci isitču da je ovaj arbitar veća pretnja Madriđanima nego Lionel Mesi.

Poslednji duel koji im je sudio Ernandes Ernandes bio je u porazu od Levantea u februaru (0:1), a kada je Real tvrdio da je oštećen za dva čista penala.

Tada je bio povređen i skupo plaćeni Eden Azar, a posle meča "paljbu je osuo" kapiten Serhio Ramos.

"Ogorčen sam suđenjem i ponašanjem Ernandesa Ernandesa. Za razliku od ostalih sudija, koji imaju poštovanja prema kapitenima i sa kojima možemo da pričamo, on je arogantan. Prema meni se ponaša posebno bahato, pa sam ga pitao ima li nekih problema sa mnom, da ih rešimo ako je tako. Osvetio mi se time što mi je dao žuti karton nakon što su me udarili laktom i nagazili na stopalo!", ispričao je tada Ramos.

Takođe ga optužuju da u "El klasiku" nije dosudio penal, a i Geretu Bejlu je poništio gol.

Zbog svega, u Madridu strahuju da će i večerašnju planiranu žurku da pokvari upravo, njima ozloglašeni, arbitar.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.