Sudar evroligaša u ABA ligi!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2015, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar evroligaša u ABA ligi!

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u nedelju (19.00) očekuje najveći izazov u regionalnom takmičenju, gostovanje prošlogodišnjem rivalu u finalu, ekipi Cedevite.

Crveno-beli su bez obzira na velike kadrovske probleme, brojne povrede i odsustva tokom priprema, i na startu takmičarske godine, sezonu u regionalnoj ligi započeli sa 4 pobede bez poraza. Ritam igranja početkom oktobra je izuzetno naporan, trener Dejan Radonjić ne može da računa i dalje na Tejića i Dangubića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Međutim, i pored brojnih problema i teških utakmica, prema rečima Branka Lazića, crveno-beli imaju ogromnu želju da u zagrebačkoj dvorani sportova dođu do dobrog rezultata:

- Ova utakmica je ne samo derbi kola, već po kvalitetu timova i ambicijama, i derbi cele lige. Uprkos velikim problemima koje i dalje imamo sa povredama igrača, i sa kojima se borimo još iz pripremnog perioda, naša želja da se vratimo iz Zagreba sa dva boda je ogromna.

Zagrebački evroligaš doživeo je u petak poraz od Krke u Novom Mestu, ali prvotimac Crvene zvezde Telekom smatra da će upravo taj poraz, još više motivisati vrlo kvalitetnu ekipu Cedevite:

- Taj poraz može da im donese samo još veću angažovanost,borbenost i motiv da odigraju bolje. Međutim, ponavljam, naša želja je velika da se vratimo u Beograd sa dobrim rezultatom - rekao je Lazić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.