Subotić protiv Luke Tonija

Izvor: Kurir, 08.Feb.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić protiv Luke Tonija

Pred današnju utakmicu Bajerna i Borusije iz Dortmunda reprezentativac Srbije Neven Subotić optužio je napadača Bavaraca Luku Tonija da vešto glumi prekršaje nad njim. Italijan je poručio da Subotić tako samo želi da privuče pažnju medija i da mu se ne sviđa potcenjivanje, a razliku između njega i Srbina objasnio je kao "stvar mentaliteta".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Subotić: "Toni je prevarant"

Izvor: B92, 07.Feb.2009, 17:37

Fudbaleri minhenskog Bajerna i Borusije iz Dortmunda sastaće se u nedelju (17h) u derbiju 19. kola Bundeslige. ..Obe ekipe igraće za prvu pobedu u drugom delu sezone, a atmosferu pred duel na "Alijans areni" zagrejao je reprezentativac Srbije Neven Subotić, koji je u intervjuu za list 'Bild' optužio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.