Subotić: Nastavićemo borbu za prvo mesto

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Feb.2013, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić: Nastavićemo borbu za prvo mesto

Član Crvene zvezde Bojan Subotić rekao je da će crveno-beli učiniti sve da u preostala četiri kola Jadranske lige stignu i prestignu Igokeu, bez obzira što trenutno nije izvesno da li će prvo mesto doneti direktan plasman u Evroligu.
(FOTO: N. Negovanović)
Poslednjih dana veliku pometnju u javnosti izazvala je informacija iz Evrolige da će plasman u elitno takmičenje izboriti finalisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fajnal-fora, a ne pobednik ligaškog dela i šampion, kako je saopšteno iz rukovodstva Jadranske lige.
– Nastavićemo da se borimo za prvo mesto, jer je cilj svakog sportiste da bude najbolji. Ne znamo kakva će biti situacija za direktan plasman na Evroligu, ali bez obzira na to, mi ćemo dati sve od sebe u borbi sa Igokeom – rekao je Subotić.
Mladi krilni centar izrazio je zadovoljstvo zbog dobre igre svog tima u prethodnom periodu i dodao da očekuje uspešan finiš sezone.
– Zvezdine ambicije su uvek velike. Očekivao sam ovako dobre rezultate, jer sam znao da loša igra na samom startu sezone ne može dugo da potraje. Svakako mi je drago što smo se uzdigli i nadam se da ćemo nastaviti ovim tempom – kazao je Subotić.
Crvena zvezda trenutno zauzima drugu poziciju u Jadranskoj ligi sa pobedom manje od Igokee, a naredni meč odigraće u subotu od 17 sati protiv Cibone u dvorani Pionir.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotić: Borimo se za prvo mesto

Izvor: B92, 28.Feb.2013

Košarkaš Crvene zvezde Bojan Subotić rekao je da će 'crveno-beli' učiniti sve da u preostala četiri kola ABA lige stignu i prestignu Igokeu...Poslednjih dana veliku pometnju u javnosti izazvala je informacija iz Evrolige da će plasman u elitno takmičenje izboriti finalisti fajnal-fora, a ne pobednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.