Suarezu dosadilo da gleda trofeje izdaleka, pa je prešao u Barselonu da osvoji nešto

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarezu dosadilo da gleda trofeje izdaleka, pa je prešao u Barselonu da osvoji nešto

Urugvajski fudbaler Luis Suarez rekao je da nije ni razmatrao druge ponude osim Barselonine i dodao da mu je san bio da zaigra na Kamp Nou.

„Nisam oklevao ni trenutak, jer je dolazak u Barselonu bio moj san, moja želja. Odbacio sam sve druge opcije, jer je moj san bio da igram ovde. Posle mnogo godina u Evropi, prvo u Ajaksu, potom u Liverpulu, moja karijera je rasla, a sada je dostigla vrhunac jer sam u najboljem timu na svetu", rekao je Suarez za španske medije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Suarez, koji zbog suspenzije neće moći da igra do oktobra, rekao je da sa Barelonom želi da osvaja titule, koje je godinama „gledao izdaleka".

„Uvek sam uživao gledajući ove igrače, a oni su sada moji saigrači", dodao je Suarez.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.