Suarez zna da mu Barsa traži zamenu, VAR oduzeo Božanski osećaj...

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez zna da mu Barsa traži zamenu, VAR oduzeo Božanski osećaj...

Ništa više nije kao pre, Luis Suarez kaže da više nema adrenalina. Ali, nemojte ga otpisivati, videli smo u "El Klasiku"...

I pored sjajne partije protiv Reala, Suarez je svestan da mu Barsa traži zamenu.

"Znam, veoma sam realan, potreban im je novi centarfor, ima 31 godinu, prirodno je da gledaju u budućnost. Ali, nemojte me još otpisivati", kaže "El Pistolero".

Mnogo su mu zamerali na početku sezone, ali videli smo, kada nema Mesija, spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da nosi tim na leđima.

Ko bi mogao da bude zamena?

Barsa je planirala Grizmana koji se predomislio, Nejmar će se teško vratiti, a i on nije isti tip igrača, Malkom deluje kao promašaj.

Suarez kaže da je VAR oduzeo mnogo napadačima.



"Nema više ono božanskog osećaja, adrenalina kad daš gol, prvo pogledaš prema sudiji, izgubi se osećaj. I kad potvrde gol, to više nije to, ne raduješ se tako"
, objašnja Suarez.

Ali, da li je za VAR.



"Pa, ne znam, makar više ne kukamo na sudije, mogu da pogledaju snimak",
zaključio je sjajni napadač.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.