Suarez ponovo u zoni sumraka?! Mislili ste da je Abdenur simulirao - pogledajte ponovo (VIDEO i FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez ponovo u zoni sumraka?! Mislili ste da je Abdenur simulirao - pogledajte ponovo (VIDEO i FOTO)

Abdenur je na društvenim mrežama okačio fotografije, na kojima je čak tagovao Urugvajca. Dodatni komentar nije bio potreban

Barselona je zaustavljena na bučnoj Mestalji, ali Luis Suarez nije stopirao svoj golgeterski niz. Urugvajski centarfor bio je strelac jedinog pogotka za katalonski klub u remiju sa Valensijom (1:1), čime je mrežu zatresao u sedmom uzastopnom meču u Primeri, uz ukupno deset golova. Ali i pored svih fascinantnih statističkih podataka u centru pažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << španskih, pa i evropskih medija bio je Suarezov potez koji je podigao mnogo prašine.

Naime, Suarez se ponovo našao na tapetu zbog sumnjivog duela sa štoperom Valensije, Ajmenom Abdenurom. U prvom trenutku činilo se kao da se Tunišanin bavio lošom glumom, ali nakon detaljnih pregleda snimaka ispostavilo se drugačije. Izgleda da je Suarez ponovo pokazao svoju tamnu stranu. Ne baš kao u situacijama kada je ugrizao Ivanovića i Kjelinija, ali Abdenur nije prošao bez ožiljaka. Što na desnoj ruci, što na levom stopalu. A u prilog tome Abdenur je na društvenim mrežama okačio fotografije, na kojima je čak tagovao Urugvajca. Dodatni komentar nije bio potreban.

(FOTO: Via Facebook.com / @Aymen Abdenour)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.