Suarez odlazi iz Barse!?

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2018, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez odlazi iz Barse!?

Nije prvi put da se šuška o ovome...

U danu kada je Luis Suarez uspeo da se kvalifikuje u četvrtfinale Mundijala sa Urugvajem, stigli su vrli čudni signali sa Ostrva.

Naime, engleski Eksres tvrdi da bi fudbaler Barselone mogao da napusti taj klub po okončanju turnira u Rusiji.

Potencira se to da napdadač ima 32 godine i da je ovo možda poslednja prilika da Barsa vrati deo uloženih sredstava ili čak i zaradi od prodaje reprezentativca Urugvaja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ova priča se pojavila još u januaru kada je iskrsla informacija da je stav čelnika katalonskog kluba da Suarez više nije na nivou igara u sezonama pre toga, te da bi razmislili i o njegovoj prodaji.

Urugvajac je jednom prilikom izjavio da bi voleo da ponovo zaigra za Liverpul jer je to jedini klub iz Engleske za koji bi nastupao.

Englezi se nadaju...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.