Suarez nedovoljan Liverpulu za pobedu, Vulvsi nadigrali Blekburn

Izvor: Blic, 13.Avg.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez nedovoljan Liverpulu za pobedu, Vulvsi nadigrali Blekburn

Jubilarna 20. sezona Premijer lige otvorena je bez većeg derbija, ali to nije umanjilo značaj na terenima širom Engleske. Liverpul je ponovo kiksnuo na startu šampionata, Blekburn je i pored renoviranog sastava razočarao, dok su Kvins Park Rendžersi zabrinuli navijače teškim porazom od Boltona.

Bez sumnje najspremniji fudbaler Liverpula Luis Suarez nije mogao sam protiv Sanderlenda.



Izabranici Stiva Brusa pripremili su dobru taktiku za Dalglišove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << momke, ali je i pored nje Liverpul stigao do jedanaesterca u 5. minutu.

Nažalost, Urugvajac nije umeo da ga realizuje, ali je promašaj zaboravljen šest minuta kasnije kada je Suarez ipak savladao Minjoleta.

U nastavku meča ređale su se šanse pred golom Sanderlenda ali Suarez, kao ni Kerol i Henderson nisu umeli da donesu još veću prednost "crvenima".

Promašaji su im se obili o glavu u 57. minutu golom Larsona, nakon čega se ušlo u dramatičnu završnicu meča, ali rezultat nije promenjen.

Vulverhempton je iznenadio renovirani sastav Blekburna čije gazde sigurno nisu očekivale glavobolju već prvog popodneva u novoj sezoni.

U domaćoj ekipi nije bilo Radosava Petrovića, dok je Nenad Milijaš ceo meč "vukova" presedeo na klupi.

Novi Premijerligaši Kvins Park Rendžers i Norič imali su potpuno različita izdanja. Dok su "kanarinci" odoleli napadima Vigana a u finišu meča čak imali stopostotnu šansu za pobedu, dotle su "rendžeri" deklasirani od Boltona i u startu su najavili borbu za opstanak.

Fulam i Aston vila su shodno očekivanjima poznavalaca Premijer lige odigrali prilično dosadan meč bez golova.

Premijer liga, 1. kolo:

Blekburn - Vulverhempton 1:2

(Formika 20 - Flečer 22, Vord 48)

KPR - Bolton 0:4

(Kejhil 45, Gabidon 67 a.g., Klasnić 70, Muamba 79)

Fulam - Aston Vila 0:0

Liverpul - Sanderlend 1:1

(Suarez 11 - Larson 57)

Vigan - Norič 1:1

(Votson 21p - Hulahan 45)

Njukasl - Arsenal (18:30)

Nedelja:

Stouk - Čelsi (13:30)

VBA - Mančester junajted (16h)

Ponedeljak:

Mančester siti - Svonsi (21h)

Totenhem - Everton (odloženo)

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL: Liverpul ponovo razočarao

Izvor: B92, 13.Avg.2011

Fudbaleri Liverpula odigrali su samo 1:1 sa Sandrlendom na svom terenu u prvom kolu nove sezone Premijer lige...Ubedljivu pobedu na startu ostvario je Bolton protiv Kvins Parka u gostima (4:0), a pobedu u gostima zabeležio je i Vulverhempton...Ekipa Nenada Milijaša slavila je protiv Blekburna Radosava...

Nastavak na B92...

Liverpulu samo bod, a KPR 'potop'

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2011

Mečevima prvog kola u subotu je počela jubilarna 20. Premijer liga Engleske, a u prvim duelima ekipa Liverpula je ostala bez pobede protiv Sanderlenda 1:1, Blekburn je izgubio kao domaćin od Vulvsa 1:2, dok je katastrofalan poraz pretrpeo novajlija u najboljoj ligi Kvin Park Rendžers i to na svom...

Nastavak na Vesti-online.com...

BOLTON UBEDLJIV U GOSTIMA, LIVERPUL BEZ SNAGE KOD KUĆE

Izvor: Kurir, 13.Avg.2011

LIVERPUL - Fudbaleri Liverpula razočarali su na otvaranju Premijer lige pošto su kod kuće igrali nerešeno sa ekipom Sanderlenda (1:1)..LIVERPUL  - Fudbaleri Liverpula razočarali su na otvaranju Premijer lige pošto su kod kuće igrali nerešeno sa ekipom Sanderlenda (1:1).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.