Suarez i Mesi u čudu: Ovaj mali je prebrz, ne možemo mu ništa!

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez i Mesi u čudu: "Ovaj mali je prebrz, ne možemo mu ništa!"

I Argentinac je morao da "skine kapu" pred njim.

Okosnicu Barselonine igre u ovoj, ali i prethodnoj deceniji definitivno je činio Leo Mesi.

Jedan od najboljih fudbalera na planeti svih vremena je osvojio sve što se može osvojiti u klupskom fudbalu i teško je verovati da će se u skorije vreme pojaviti takav fudbaler.

Međutim, njegov saigrač Luis Suarez je sa oduševljenjem pričao o Osmanu Dembeleu, Francuz je imao mnogo ispada van terena, ali njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << genijalnost na njemu nikada nije dolazila u pitanje.

Urugvajac je istakao da je čak i Mesi morao da "skine kapu" pred talentovanim 21-godišnjakom.

"U nekim trenucima na treninzima, Dembele je toliko bio brz i moćan da nisam mogao ni da mu se približim, dok je Mesi čak i iza mene. Onda stanemo i kažemo jedan drugom 'ovaj mali je prebrz, ne možemo da ga uhvatimo'", priznao je napadač u intervjuu za Sport.

Može li Dembele da se makar približi jednom igraču kakav je Leo Mesi?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.