Suarez drži Barsu u igri, poslao Espanjol u Segundu! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020, 00:11

Suarez drži Barsu u igri, poslao Espanjol u Segundu! (video)

Barsa uspela da pobedi u gradskom derbiju.

Pobeda Barselone protiv Espanjola u gradskom derbiju, dovoljno za nastavak nade da mogu do titule prvaka Španije. Bilo je veoma uzbudljivo, na kraju pobeda domaćina od 1:0 (0:0).

Prvo poluvreme je bilo interesantno, a Espanjol nije došao baš da se brani već je i stvorio par ozbiljnijih napada.

Embarba je pretio kada je Ter Štegen uspeo da mu odbrani udarac, a pred kraj poluvremena je i Vilja imao šansu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je pogodio stativu.

Mesi je imao šansu za Barsu, baš kao i Suarez koji je bio izblokiran iz izgledne situacije. Ipak, moramo napomenuti da je domaćin bio očajan u ovom delu igre.

Da bi kola mogla da krenu nizbrdo po Barsu nagovestio je Ansu Fati koji je loše startovao na protivnika, a nakon VAR tehnologije sudija mu je pokazao crveni karton.

Ipak, iznivelisalo se sve par minuta kasnije. Pol Lozano je dobio crveni karton na drugoj strani, ponvoo nakon intervencije VAR tehnologije.

I onda u 56. minutu gol za Barselonu.

Odlična akcija Barselone, došla je lopta do Albe koji bira fantastično rešenje, a nakon udarca Mesija i karambola lopta dolazi do Suareza koji pogađa za pobedu Barselone!

Espanjol je pokušavao, a imali su i sjajnu šansu preko Dardera koji je sa 16 metara šutirao, ali mu je Vidal odbranio ovaj udarac.

Dakle, Espanjol se seli u Segundu nakon katastrofalne sezone.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.