Suares: Gol protiv Reala najvažniji u karijeri

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suares: Gol protiv Reala najvažniji u karijeri

Napadač Barselone Luis Suares postigao je pregršt važnih i efektnih golova u karijeri, ali mu nijedan nije bio toliko značajan kao onaj sa kojim je odlučio pobednika "el klasika" protiv Reala.

- Mislim da mi je to najvažniji gol koji sam postigao do sada. Dani Alveš me je sjajno proigrao, iskoristio sam prostor i pogodio - rekao je Urugvajac.

- Važan mi je jer smo njime pobedili velikog rivala - dodao je.

Barselona je savladala Madriđane rezultatom 2:1 i pobegla "los blankosima" četiri boda u šampionskoj trci.

(Foto: Beta/AP/Manu Fernandez)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Suares: Najvažniji gol za Barselonu

Izvor: B92, 23.Mar.2015

Luis Suares rekao je da je gol koji je postigao protiv Real Madrida najvažniji u njegovoj dosadašnjoj karijeri u Barseloni...Urugvajski napadač bio je strelac pobedonosnog gola u Klasiku u 56. minutu kojim je Barselona savladala Madriđane sa 2:1...Suares je proteklog leta stigao u Barsu iz Liverpula...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.