Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2020, 17:02

Suad Šehović će i osmu godinu nositi dres Budućnosti

Plavi čuvaju kapitena

Pošto je sezona ABA lige završena, odnosno poništena, jer prvaka ove godine neće biti, Budućnost se okrenula stvaranju tima za narednu.

Prvi potez je nekako i logičan – polazi se od kapitena. A, Suad Šehović je dobio novi ugovor, pa će tako i naredne sezone nositi dres podgoričkog kluba. Biće mu to osma godina u redovima Budućnosti, javlja CDM.

Kapiten Plavih je došao u klub 2013. godine iz Himika, a pre toga je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrao i za Bosnu, Olimpiju i Budiveljnik.

U sezona koja je poništena Suad Šehović je imao prosek od 6,7 poena i tri skoka po utakmici u ABA ligi, dok je u Evrokupu beležio 4,1 poen i 2,2 skoka.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.