Stvari postaju ozbiljne, hapse zbog Mesija!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvari postaju ozbiljne, hapse zbog Mesija!

Kada čujete ovakve vesti, zapitate se gde ide ovaj svet...

Mesi i Nejmar su zvanično proterani iz Emirata.

Slike klinaca u dresovima Barselone sa natpisima dvojice idola su uobičajena slika u zalivskim državama gde je Barselona i najpopularniji klub.

Ali, od sada će to biti kažnjivo.

Zalivska kriza i izolacija Katara znači i zabranu pružanja bilo kakve podrške i simpatija za ovu zemlju.

U UAE su jasni, takve stvari kažnjavaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se zatvorom od 3 do 15 godina i novčanom kaznom. Jasno, okolne zemlje su posle optužbi na račun Dohe da finansira terorizam i ima neprijateljsku politiku prema susedima rešile na sve načine da izoluju Katara.

U pitanju su uz Emirate, Saudijska Arabija, Egipt i Bahrein.

Dakle, Barsini dresovi sa reklamom Katar Eirvejsa, tamošnje avio kompanije ne smeju da se nose u javnosti.

Barsa će imati novog sponzora na dresu, japanski Rakuten, ali neće svi u ovim zemljama kupiti novi dres. Bez obzira, u javnosti, bilo gde neće smeti da ga nose, a ove države su sada čak na slikama fudbalera Barse jednostavno prekrile reklamu na bilbordima.

Zaista je svet u nevolji...

في إحدى دول الجوار تم طمس حتى اسم #قطر

من لبسة لاعبي برشلونة فأي فجور في الخصومة هذا؟#برشلونة منا ونحن من برشلونة😂#قطع_العلاقات_مع_قطر pic.twitter.com/gzCOxCw1L3

— Ræd Al-Emadi (@Ra_ed) June 8, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.