Stvara se drim tim u Humskoj: Džikić potpisuje novi ugovor! Stižu i ČETIRI pojačanja!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvara se drim tim u Humskoj: Džikić potpisuje novi ugovor! Stižu i ČETIRI pojačanja!

Prema navodima Blica crno-beli dres bi trebalo da ZADUŽE Birčević, Majstorović, Radičević...

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić potpisaće novi dvogodišnji ugovor, što znači da će na klupi crno-belih ostati do leta 2018. godine, prenosi Blic.  Iskusni stručnjak opravdao je poverenje uprave, značajno podigao nivo igre, i doprineo da Partizan praktično obezbedi opstabak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Džikić, koji je preuzeo funkciju od Petra Božića, dobio je četiri od pet utakmica. Pokazao da ima trofejni materijal, a za takve ambicije su mu potrebna pojačanja.

Kako dalje navodi Blic u Humskoj su već sastavili spisak igrača koji bi garantovali borbu za trofeje naredne godine. Navdno Džikić želi da angažuje plejmejkera Malkolm Armsteda sa kojim je sarađivao u Krki. Na spisku su i krilni centar Stefan Birčević (Estudijantes), centar Đorđe Majstorović (Metalac), plej Nikola Radičević (Sevilja), a u planu je da se produži ugovor sa američkim centrom Kevinom Džonsom.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan - Džikiću novi ugovor, spreman spisak pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016

Izgleda da je u Partizanu najteže prošlo i da ponovo dolaze bolji dani za naš najtrofejniji košarkaški klub...Dolazak Aleksandra Džikića na klupu Partizana, i to u najtežim trenucima u tekućoj sezoni, kada je crno-belima ozbiljno pretilo ispadanje iz ABA lige, pokazao se kao pravi potez čelnika...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.