Štutgart pobedio Mančester siti

Izvor: Akter, 01.Avg.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štutgart pobedio Mančester siti

Fudbaleri Štutgarta pobedili su danas na svom terenu Mančester siti sa 4:2 u prijateljskoj utakmici

Štutgart je poveo u 14. minutu golom srpskog fudbalera Filipa Kostića, Danijel Didavi duplirao je vođstvo u 31. minutu, a zatim je dva gola, u 35. i 36. minutu postigao Danijel Ginček.

Golove za Mančester siti postigli su Keleči Iheanačo u 84. i Edin Džeko u 89. minutu.

To bi mogla da bude poslednja utakmica bosanskog fudbalera za Siti, pošto su ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << danas britanski mediji preneli da se uprava Sitija dogovorila sa Romom o Džekovom transferu vrednom 14 miliona funti.

Trener engleske ekipe Manuel Pelegrini izveo je kombinovani sastav, u kome nije bilo Jaja Turea i fudbalera iz Južne Amerike. Kapiten Vensan Kompani igrao je u prvom poluvremenu, a zamenjen je i napadač Vilfred Boni.

Takmičenje u engleskoj Premijer ligi počeće narednog vikenda, a u nemačkoj Bundesligi nedelju dana kasnije.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.