Štutgart: Stop za Krajinovića

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štutgart: Stop za Krajinovića

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u glavni žreb turnira u Štutgartu, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija poražen od Nemca Petera Gojčovika sa 6:2, 6:4.

Srpski teniser, koji je bio postavljen za prvog nosioca u kvalifikacijama, poražen je za nešto manje od sat vremena od 148. igrača sveta. Od tenisera iz Srbije u Štutgartu igraće još samo Viktor Troicki, koji u prvom kolu igra protiv Hrvata Borne Ćorića.

Turnir u Stutgartu igra se za nagradni fond od 575.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović bez glavnog žreba u Štutgartu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2015

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u glavni žreb turnira u Štutgartu, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija poražen od Nemca Petera Gojčovika sa 6:2, 6:4...Srpski teniser, koji je bio postavljen za prvog nosioca u kvalifikacijama, poražen je za nešto manje od sat vremena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ATP ŠTUTGART: Troickom prija trava

Izvor: HotSport.rs, 09.Jun.2015, 12:04

Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao na ATP turniru u Štutgartu, koji se od ove godine održava na travnatoj podlozi, pošto je u 1. kolu savladao mladu hrvatsku nadu Bornu Ćorića sa ubedljivih 2:0, po setovima 6:2, 6:0, za samo 45 minuta igre.. . Troicki je odlično servirao, zabeležio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.