Stuparević pred Rad: Da pobedimo za navijače

Izvor: B92, 11.Jun.2020, 18:46

Stuparević pred Rad: Da pobedimo za navijače

Fudbaleri Voždovca u petak gostuju na Stadionu Kralj Petar Prvi u okviru 29. kola Linglong Superlige Srbije.

"Zmajevi" putuju na najbliže gostovanje u ligi osokoljeni sa poslednje dve pobede nad ekipama Mačve i Napretka, kojima je prekinut niz od šest utakmica bez pobeda.

Nema sumnje da će mlada ekipa Voždovca imati imperativ pobede i u gradskom derbiju koji nas očekuje sutra, a tu činjenicu potvrđuje i napadač Filip Stuparević, koji je na prethodnom gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Banjici golom doneo bodove Zmajevima

"Očekujem sutra jednu jako tešku utakmicu, bez obzira na bodovni značaj samog meča koji je mali. U pitanju je gradski derbi i staro rivalstvo i sigurno je da bi za samopouzdanje naše ekipe, kao i za naše navijače mnogo značilo da sva tri boda ponesemo kući. Takođe, bitno je da ostvarimo i treću pobedu u nizu", počinje mladi Stuparević.

Na prošlom gostovanju na Banjici Voždovac je slavio minimalnim rezultatom, a Stuparević je bio strelac jedinog gola iz penala.

"Naravno da bih voleo da opet postignem pobedonosni pogodak i da obradujem naše navijače, nema lepšeg osećaja nego kada sa teškog gostovanja poneseš sva tri boda. Naravno, na prvom mestu su klub i ekipa, akcentar je na tome da pružimo dobru partiju, opravdamo poverenje koje nam je dato od stručnog štaba i da damo sve od sebe da napravimo što bolji rezultat".

Napravio je Stuparević i paralelu u odnosu na prošlu sezonu kada je ekipa bila nošena na plećima starijih igrača, što u ovom momentu nije slučaj.

"Primetna je nova filozofija u klubu, koja je jako pohvalna. Ekipa se oslanja mahom na mlade igrače, što prošle sezone nije bio slučaj. U timu ima momaka koji su jako talentovani i koji su pokazali da mogu da donesu rezultat. Može se reći da sam, iako mlad, među onima koji imaju više iskustva sa četiri sezone u Superligi. Zadovoljstvo je igrati u Voždovcu i biti deo ove ambiciozne ekipe", sumirao je Stuparević očekivanja od sutrašnjeg meča u razgovoru za sajt Voždovca.

Meč između Rada i Voždovca igraće se u petak na Banjici od 20 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.