Studentski sajam stručnog usavršavanja na PMF-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studentski sajam stručnog usavršavanja na PMF-u

U holu ispred afmiteatra Mihajlo Pupin u zgradi Departmana za matematiku i informatiku i Departmana za fiziku Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, u utorak 17. maja, u periodu od 10 do 17 časova, biće održan prvi Studentski sajam stručnog usavršavanja.

Ideja sajma je da se studentima približi mogućnost stručnog usavršavanja, kroz praksu, probni rad ili eventualno zaposlenje. Mladi će imati priliku da se kroz prezentacije koje će biti organizovane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u amfitetatru A5, upoznaju sa delatnostima kompanija.

Studenti će imati mogućnost i da se na štandovima raspitaju i saznaju nešto više o praksama i volonterskom radu.

Predviđena je i radionica "CV, motivaciono pismo i razgovor za posao" u organizaciji Infopolis-a, koja ima za cilj da podstakne studente i studentkinje i probudi njihov aktivizam.

Neke od firmi koje će učestvovati na sajmu su: Codecentric, VEGA IT, Schneider electric DMS NS, Webtory, Eipix, OTP banka, Raiffeisen banka, Centar za promociju nauke, yuSpin, Ernest&Young.

Sajam stručnog usavršavanja organizuju Savez studenata i Studentski parlament, navodi se u pozivu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Akcija dobrovoljnog davanja krvi na Tehnološkom fakultetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2016

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine u utorak 17. maja organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi na Tehnološkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu...Akcija će se realizovati u periodu od 8.30 do 12 časova, navodi se u pozivu...Zavod za transfuziju krvi Vojvodine motiviše mlade ljude na dobrovoljno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.