“Studenti“ slavili u Smederevu

Izvor: KGsport.info, 03.Maj.2012, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Studenti“ slavili u Smederevu

Ekonomac je u Smederevu osvojio očekivane bodove u veoma nervoznoj utakmici u kojoj je domaća ekipa dala sve od sebe da napravi iznenađenje. Najveće izunenađenje za Ekonomac bilo je ponašanje kapitena Smedereva Miljkovića koji je odmah na početku utakmice sa nekoliko startova nad Kocićem i Rajčevićem uneo nervozu među igrače obeju ekipa. Iako je bio brutalan tokom cele utakmice jedinu javnu opomenu zaradio je u 6. minutu.
Ekonomac je imao loptu u svom posedu tokom svih 40 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << igre tako da su domaći ugrožavali gol 'Studenata' preko povremenih kontra napada. Raspoloženi reprezentativni golman Aksentijević im je stavio do znaanja da na ovoj utakmici imaju nepremostivu prepreku.
Ekonomac je poveo u devetom minutu posle dobre akcije koju je krunisao pogotkom Slobodan Rajčević. I pored više prilika za postizanje golova Ekonomac na odmor odlazi sa skromnih 0:1.
U drugom poluvremenu u samo 5 minuta, od 27. do 32. minuta, Janjić, Dodo i Vesić udarcima iz daljine postižu golove koji gase nadu domaćih da mogu učiniti nešto na ovoj utakmici.
Jedini pogodak za Smederevo postiže kapiten Miljković iz kaznenog udarca sa 10 metara. Peti pogodak za Ekonomac je zanimljiv zbog toga što je kazneni udarac sa 10 metara, ovaj put za Ekonomac, izveo Daniel, golman domaćih je odbio loptu do Kocića koji se nalazio na 12 metara od gola i sa te razdaljine savlado Kneževića. Rezltat je u tom trenutku bio 5:1 za goste što se ispostavilo da je i konačan rezultat ove utakmice.
Narednu utakmicu Ekonomac igra u Nišu a protivnik je ekipa Koprenikusa.
Izvor: ekonomac.com

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.