Stručni savet jednoglasno za Pešića

Izvor: B92, 25.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stručni savet jednoglasno za Pešića



Stručni savet odlučio je jednoglasno da UO KSSCG predloži za novog selektora košarkaške reprezentacije SCG trenera rimske Lotomatike Svetislava Pešića.

Na sastanku u "kući košarke" koji je trajao više sati od članova stručnog saveta nisu bili prisutni Dražen Dalipagić i Željko Obradović.

Pored glasanja za selektora stručni savet je dugo razgovarao i o debaklu plavih na EP, aizveštaj bivšeg selektora Obradovića će se još uvek čekati pošto aktuelni trener Panatinaikosa nije bio prisutan.

Posle sastanka niko od proslavljenih trenera nije se obratio novinarima, osim predsednika saveza Gorana Kneževića koji je rekao da će UO o novom selektoru raspravljati 1.februara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.