Strotman se poverio prijateljima: Roma me prodala

Izvor: Mondo, 27.Avg.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strotman se poverio prijateljima: Roma me prodala

Holanđanin se iz Italije seli u Francusku.

Kevin Strotman (28) karijeru će nastaviti u Olimpiku iz Marseja.

Holanđanin je navodno prijateljima otkrio da ga je Roma prodala i da zato mora da ide u Marsej, javlja italijanski portal "Football Italia".

"Prodali su me. Da, moram da idem", otkrio je prijateljima Strotman, od čijeg će transfera Roma navodno prihodovati 28 miliona evra.

Veznjak će se u Olimpiku ponovo sastati sa bivšim trenerom Rudijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Garsijom, koji je prezueo tim sa "Velodroma" nakon rastanka sa Romom.

Strotman je ranije govorio o zahvalnosti koju oseća prema Romi nakon što ga je klub podržao dok je imao ozbiljne povrede kolena i da tu planira dugo da ostane.

Ipak, čini se da to neće biti slučaj.

On je u Romu došao iz PSV-a 2013. godine i za rimski klub je odigrao preko 100 utakmica, a večerašnju protiv Atalante (prenos - 20.30, TV Arena Sport) verovatno propušta...

Podsetimo, Marsej će u sredu, posle revanš meča između Salcburga i Crvene zvezde, pojačati i krilo beogradskog sastava - Nemanja Radonjić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.