Strmoglavi Vitorulov pad - i peti meč bez pobede!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2017, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strmoglavi Vitorulov pad - i peti meč bez pobede!

U Temišvaru mršavih 0:0

Vitorul je ponovo razočarao! Aktuelni šampion Rumunije ni u petoj uzastopnoj utakmici nije uspeo da dođe do pobede, ali je drugi put zaredom uzeo jedan bod. Vitorul je prepustio slađi bod Poli Temišvaru i tako u donjem delu tabele, što su svakako s najviše radosti dočekali rivali s vrha tabele.

Da stvari po vladara Rumunije budu još gore - domaćin je bio značajno bliži pobedi. Vitorul je na protivničku polovinu odlazio tek u retkim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << momentima, a na celom meču uputio je samo jedan šut u okvir gola! I to nije bio udarac koji bi ozbiljnije ugrozio gol Poli Temišvara.

Domaćin je imao inicijativu, loptu u nogama i nekoliko dobrih šansi, ali se nije moglo do gola. Zato je rezultat na kraju ostao 0:0.

LIGA 1 - 6. kolo

Petak:

Poli Temišvar - Vitorul 0:0

Subota:

17.30 Konkordija - Juventus Bukurešt

20.00 FCSB - Astra Đurđu

Nedelja:

16.30 Univerzitatea Krajova - Botošani

19.00 Jaši - Dinamo Bukurešt

Ponedeljak:

17.30 Voluntari - Gaz Metan

20.00 Sepsi - Kluž

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.