Stringer i Šola u Širokom

Izvor: B92, 29.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stringer i Šola u Širokom



Posle dosadašnjeg člana Zadra Siniše Štembergera, ekipu Širokog, bosanskohercegovačkog člana Goodyear lige pojačala su još dvojica igrača - Amerikanac Dejmon Stringer (1977, 192 cm) i Kanađanin hrvatskog porekla Andrija Šola (1988, 201 cm). Stringer igra na poziciji plejmejkera, a na kraju prošle sezone nastupao je za ljubljansku Olimpiju i zameniće Martina Vanjka, koji se penzionisao. Stringer je potpisao ugovor na godinu dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Andrija Šola je već nastupao za Široki u sezoni 2004/05, a prošle godine igrao je za prvoligaša BiH Grude. Šola je krilni košarkaš, a njegov ugovor traje tri godine.

Tim iz Širokog Brijega trenutno pregovaraju sa Ivanom Opačakom i Borisom Džidićem o eventualnom nastavku saradnje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.