Strikland udario na LGBTQ+ zajednicu, Fricu se svidela objava, a onda morao da se IZVINI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 18:38

Strikland udario na LGBTQ+ zajednicu, Fricu se svidela objava, a onda morao da se IZVINI

Pravdao se da je slučajno.

Tejlor Fric, američki teniser, morao je da se pravda nakon što je navodno slučajno označio da mu se sviđa objava UFC borca Šona Striklanda.

Strikland je poznat kao protivnik LGBTQ+ zajednice i nedavno se na društvenoj platformi Tviter zapitao zašto postoji tzv. Prajd mesec.

U jednom od odgovora na tu objavu, korisnik te društvene mreže je istakao da bi "očevi osnivači, da su živi, pritisnuli dugme reset", aludirajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na stanje u modernom društvu.

Upravo je taj komentar Fric označio da mu se sviđa, ali je tek gotovo čitavih nedelju dana kasnije postao svestan toga.

- S*nje, upravo su mi poslali ovo i doživeo sam srčani udar. Nisam namerno uradio ovo, gledao sam Striklendov profil pre nekoliko dana zbog svih vesti o njemu dok je bio u Las Vegasu. Mora da sam slučajno lajkovao dok sam vršljao po odgovorima, ali vau, želim samo da svima bude jasno da ne zagovaram niti jednu od ovih stvari. Ako pogledate moja sviđanja videćete da su to sve stvari u vezi sa igricama i tenisom. Nikada ovo ne bih uradio namerno - napisao je Fric takođe na Tviteru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.