Strepnja u Realu nikad nije bila veća, ako se obistine crne slutnje krenuće po zlu

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020, 09:38

Strepnja u Realu nikad nije bila veća, ako se obistine crne slutnje krenuće po zlu

Belgijski vezista baš nema sreće od dolaska u Madrid.

Fudbaler Real Madrida Eden Azar sa nestrpljenjem iščekuje ishod današnjeg pregleda stepena oštećenja mišića, zbog kojeg je u subotu u prvom poluvremenu napustio teren protiv Alavesa.

Belgijski fudbaler koji je prošle nedelje nagovestio bolje dane golom u Milanu protiv Intera doživeo je novi peh.

Azar će danas biti potvrgnut magnetnoj rezonanci koja će dati preciznije informacije o oštećenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mišića.

Jasno je da trener Zinedin Zidan neće moći da računa na ovog fudbalera u utorak na gostovanju Šahtjoru, ali zebnje dosežu mnogo dalje.

Prema najavama koje je preneo AS ovoga jutra, Azar bi mogao da propusti madridski derbi protiv Atletika 12. decembra ukoliko povreda bude ozbiljnije prirode.

Čini se da na Santijago Bernabeuu nisu dugo bili napetiji nego ovog jutra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Crne slutnje se obistinile, Azar saznao koliko pauzira, za jednu utakmicu će mu biti najžalije

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020

Zinedin Zidan će imati opciju manje u veznom redu...Fudbaler Real Madrida Eden Azar pauziraće najmanje 20 dana zbog povrede mišića koju je doživeo na meču protiv Alavesa za vikend...Kako prenose mediji u Španiji, belgijski vezista je nakon pregleda magnetnom rezonancom saznao da ga očekuje najmanje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.