Stražmešter u polufinalu u trci na 50 metara leđno

Izvor: Studio B, 27.Nov.2010, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stražmešter u polufinalu u trci na 50 metara leđno

Plivačica Srbije Marica Stražmešter plasirala se danas u polufinale u trci na 50 metara leđno na Evropskom prvenstvu u malim bazenima u Ajndhovenu.

Marica Stražmešter je kvalifikacionu trku isplivala u vremenu od 28 sekundi i 34 stotinke, što je bilo dovoljno za 16. mesto, poslednje koje donosi plasman u polufinale.

Najbrže vreme u kvalifikacijama ostvarila je Holanđanka Hinkelajn Šreder koja je trku isplivala za 27 sekundi i 38 stotinki.

Boris >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Stojanović bez polufinala na 100 metara mešovito

Reprezentativac Srbije u plivanju Boris Stojanović nije uspeo da se plasira u polufinale u trci na 100 metara mešovitim stilom na Evropskom prvenstvu u malim bazenima u Ajndhovenu.

Stojanović je kvalifikacionu trku isplivao u vremenu od 56 sekundi i 57 stotinki i osvojio 27. mesto od 29 takmičara.

Češki plivač Tomaš Fučik osvojio je prvo mesto u kvalifikacijama sa vremenom od 53 sekunde i 82 stotinke.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Srpkinja u polufinalu EP, Stojanović ispao

Izvor: Sportal.rs, 27.Nov.2010

Plivačica Srbije Marica Stražmešter plasirala se u polufinale u trci na 50 metara leđno na Evropskom prvenstvu u malim bazenima u Ajndhovenu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.