Stravičan zločin u Čortanovcima: Prerezao ženi vrat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan zločin u Čortanovcima: Prerezao ženi vrat

U porodičnoj kući u Čortanovcima ubijena je 58-godišnja Nada Đukić. Njeno telo pronađeno je u porodičnoj kući, a na vratu su bile vidljive povrede. Tokom uviđaja došlo se do zaključka da je žena najverovatnije preklana nožem.

Policijske patrole su reagovale brzo i efikasno, te je uhapšen 56-godišnji Milan Trbojević iz Inđije zbog sumnje da je ubio Nadu Đukić.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je osumnjičeni za ubistvo nožem izbo žrtvu po vratu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prerezao je. Nož je pronađen na licu mesta.

Inače, Trbojević je bio pod dejstvom alkohola, sa preko dva promila u organizmu. Prvi rezultati ukazuju da je motiv ljubomora i ubica i žrtva bili su u emotivnoj vezi, prenosi Pink.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U ČORTANOVCIMA Napio se i nožem prerezao vrat ženi (58) zbog LJUBOMORE

Izvor: Blic, 09.Mar.2019

U porodičnoj kući u Čortanovcima ubijena je Nada Đukić (58) čije telo je pronađeno u porodičnoj kući, a na vratu su bile vidljive povrede od noža.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.